subota, 28. svibnja 2016.

Sarajevo :-)

Poozdrav svima nakon dugo vremena!Znam da nisam pisala jako dugo,međutim imala sam jako obaveza oko škole i imala problema sa slikama,laptopom i slično.Ali dobro,danas vam pišem post o ekskurziji u Sarajevo.Imam dosta slika ali sam uzela neke najljepše.Uživajte u ostatku posta. :-)


Znači za Sarajevo smo krenuli u 7 sati ujutro,a došli oko 6.Obično od mog mjesta do Sarajeva treba najviše 7 sati,ali dosta smo stajali,išli jesti pa zbog toga smo jako kasno došli.Prvo smo otišli jesti i onda smo išli razgledavati Travnik.

Nakon što smo jeli,otišli smo na Plave Vode.Da ne duljim previše,na slikama možete vidjeti kako to izgleda.

Okolo ovih rijeka je žbunje,šume,zatim dole niže imaju razni štandovi ukrasa,narukvica i ostalih gluposti.Onda ima dosta i kafića,bukvalno svega!

Ono što je bilo dobro kod eksukrzije je to što je vrijeme bilo jako toplo!Iz Travnika onda smo otišli za Sarajevo.Kada smo došli u Sarajevo dali su nam ključeve,i otišli u hotele.Malo smo se odmorile,obukle se i krenuli da večeramo.Nakon večere išli smo plesati.Ja sam oko dva sata plesala i otišla u hotel istuširala se i odmarala se.I tako sam se zezala,pričala,jela sve do pola 2!A ustala u pola 6..Možete zamisliti kako sam bila odmorna..

Nakon doručka,otišli smo u muzej.Ovo je samo jedna slika muzeja,jer ima jako puno toga.Muzej je predivan i može se naći dosta toga zanimljivog.

Ovako izgleda muzej izvana.

Nakon muzeja,otišli smo na Baščaršiju.Baščaršija je stvarno predivna,ima puno toga za vidjeti,išli smo naravno kod sibilja,išli na ćevape i još dosta toga!

Ovo je vijećnica.Nešto preprepredivno!Odavno nisam vidjela ništa ljepše.Izvana je jako lijepa,a unutra wow!Ako imate priliku ili idete u Sarajevo obavezno posjetite nju!

I to je djelomično to.Imam još jako puno slika sa Vrela Bosne,i drugih slika ali to nisam stavljala u post,jer smatram da bi bilo previše.Ako vam se post svidjeo obavezno ga kometirajte,pretplatite se na blog a do idućeg posta,pozdrav! :-)

2 komentara: